Start na de meivakantie

De Regenboog vertelde dit op 09-05-2021

Beste ouders en verzorgers,

 

We hopen dat jullie allemaal, ondanks het mindere weer en de bijzondere tijd waar we nog steeds in zitten, een heerlijke meivakantie hebben gehad en dat jullie lekker hebben kunnen bijtanken. 

De week na de meivakantie is gelijk een bijzondere week doordat het donderdag Hemelvaart is. De kinderen zijn donderdag 13 en vrijdag 14 mei vrij. Het weekend daarna kunnen we weer genieten van een lang weekend met Pinksteren. In dit geval zijn de kinderen maandag 24 mei (tweede pinksterdag) vrij. 

Helaas mogen we ook na de meivakantie nog niet SlimFit werken. We dienen onze cohorten (bubbels) in tact te houden om evt, besmettingen te voorkomen. We nemen wel de stap onze vakdocenten weer op school hun lessen te laten geven. Zo zal juf Ingrid weer haar atelier-/beeldende vormingslessen geven en juf Paula zal haar muzieklessen weer geven. Hierbij houden we uiteraard rekening met de richtlijnen voor de docenten en kinderen. 

Ook willen wij de kinderen graag weer oversteken voor en na schooltijd. Niet alle kinderen komen onder begeleiding van ouders en dat levert soms spannende en onveilige situaties op. Gezien wij wel afstand dienen te houden, aan jullie het vriendelijke verzoek op het plein te wachten op uw kind(eren) of op de stoep ter hoogte van de ijzeren hekken en de doorloop volledig vrij te houden.

Nog een kwart schooljaar en dan is de grote vakantie alweer daar. We gaan er samen voor, ondanks de bijzondere tijd, in de staart van dit schooljaar nog veel te leren, te groeien en samen te genieten van én met elkaar.

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team,

Lonneke Balder

logo zonder balken logo zonder balken