Een goed begin…

De Regenboog vertelde dit op 23-08-2021

Is het halve werk…

 

Beste ouders en verzorgers, 

 

Wat was het een prachtige dag en wat was het weer enorm genieten vandaag in beide units! 
 

Wat was het fijn elkaar weer zien. Ongelooflijk hoe hard kinderen groeien in de zomervakantie. Letterlijk en figuurlijk. Een ieder in een nieuwe groep, maar oud groep 4 (nu als groep 5) ook nog eens in een nieuwe unit…Voor de één was het spannender, dan de ander, maar wat hebben alle kinderen het weer goed gedaan. 
 

Zo ook onze nieuwe leerling, Jesse Burger, in groep 1. Welkom op de Regenboog lieve Jesse! We hopen dat jouw tijd op de Regenboog vol plezier, gezelligheid, vriendschappen en leerzame momenten zal zijn.

 

In unit 1 hebben de kinderen vandaag vakantietekeningen gemaakt, lekker buiten gespeeld en met zijn allen op het kleuterplein gespeeld.
Er is gewerkt over Rikki en de kinderen hebben geleerd dat we allemaal anders mogen zijn, maar toch bij elkaar horen. En vanuit daar BIJen gemaakt. Wij horen “BIJ” elkaar. Groep 4 heeft alvast geoefend op de Snappet en groep 3 is begonnen met hun eigen boekenlegger.

 

In unit 2 hebben de kinderen vakantiemomenten gedeeld m.b.v. een dobbelspel. Daarnaast is de  verjaardagskalender voor in de unit gemaakt. Ook de eerste Vreedzame School-les “Wij horen bij elkaar” is gegeven. Van hieruit hebben de kinderen samen nagedacht en klassenregels opgesteld die bij hun unit passen…

 

Zoals al gezegd… Een goed begin, is het halve werk!
 

Na 1 dag al bijzonder trots op al onze kinderen én het team!

 

vriendelijke groet, 

Lonneke Balder 

 

 

B5824A63-6866-4E65-98B1-CC18078A9664 B5824A63-6866-4E65-98B1-CC18078A9664