Studiedagen team en herfstvakantie

De Regenboog vertelde dit op 13-10-2021

Beste ouders en verzorgers,


Niet te geloven… We zijn al weer bijna bij de herfstvakantie. De tijd gaat razendsnel, maar dat betekent ook dat we het naar ons zin hebben. 
 

De eerste periode van dit schooljaar was zo ontzettend fijn. Het feit dat we weer SlimFit mogen draaien en onze kinderen weer kunnen bedienen zoals we dat echt willen, geeft ontzettend veel voldoening. Ook jullie als ouders en verzorgers weer mogen ontvangen, uiteraard met het in acht houden van de richtlijnen en “check”, vinden we ontzettend prettig. Het echt weer “samen” zorgt dat de kinderen nog beter gezien worden.
 

Er is in de afgelopen periode erg hard gewerkt! Door de kinderen en het team. Er waren leuke uitstapjes om de wereld te ontdekken (kamp en schoolreis), maar ook op school, buiten en binnen de lessen, is de wereld ontdekt. Zo was er de Kinderboekenweek met het thema beroepen, een banenmarkt georganiseerd door unit 2, een themaviering door unit 1, een diëtiste in beide units, een sportdag bij VV Dirkshorn, “ de derde kamer” rond Prinsjesdag in unit 2, etc. etc. 
 

U kunt begrijpen dat de kinderen inmiddels dus ook weer toe zijn aan een weekje vakantie na deze intensieve, maar mooie start. Deze vakantie begint morgen al voor de kinderen.
Het team heeft een studietweedaagse rondom het thema “ gepersonaliseerd leren en eigenaarschap”. We kijken er naar uit het geleerde in de toekomst weer toe te passen en nog meer uit ons onderwijs te halen. 
 

Rest mij niets dan iedereen een heel fijne vakantie te wensen! Pas goed op elkaar, blijf gezond en we hopen iedereen maandag 25 oktober 2021 weer op school te zien.

 

Vriendelijke groet,

 

mede namens het team,

 

Lonneke Balder

C5B891EC-CE32-4B56-91B8-5BCAAAD20376 C5B891EC-CE32-4B56-91B8-5BCAAAD20376