Moestuin en snippers

De Regenboog vertelde dit op 25-03-2022

Beste ouders en verzorgers,
 

Onder de bezielende leiding van Claudia en Jenny zijn inmiddels alle moestuinbakken in elkaar gezet! Daarnaast is er enorm veel lekkers gezaaid. We kijken uit naar de salades, de aardappels (wellicht genoeg om weer een keertje een patatdag met eigen patatten te doen...), de kruiden etc. etc. 

 

De moestuinbakken staan nu aan de voorkant en oostkant van de school. Dit weekend wordt de schooltuin achter de school geëgaliseerd. Dit plan wordt iets sneller opgepakt, wegens het aanbod van de gemeente snippers te leveren. Normaal betalen we hier veel geld voor, maar dit was over en moesten ze direct kwijt... Deze snippers verspreiden we dan over de geëgaliseerde schooltuin. Ontzettend fijn natuurlijk, gezien deze kostenbesparing er voor zorgt dat we straks nog een aantal moestuinbakken kunnen bestellen en deze achter de school op de snippers kunnen zetten. We creëren hier voor de kinderen werkbare en overzichtelijke tuintjes mee. 

De snippers liggen voor school en willen we na het weekend naar de achterkant brengen. Wilt u hierin een handje helpen? Dat zou geweldig zijn. U kunt het laten weten via een topic.

We zijn ook op zoek naar een extra schooltuinouder. Wegens veranderende werkzaamheden lukt het Claudia niet dit volop te blijven doen. U hoeft geen enorm groene vingers te hebben. De moestuinbakken zijn eenvoudig te bewerken en de kinderen doen het werk uiteraard. Mocht u hier meer informatie over willen kunt even contact opnemen met Claudia (moeder Emma en Ilja) en/of Jenny. 

 

We horen heel graag van jullie!

 

Vriendelijke groet,

mede namens de moestuincommissie,

 

Lonneke Balder

thumbnail_IMG_5580 thumbnail_IMG_5580
thumbnail_IMG_5581 thumbnail_IMG_5581
thumbnail_IMG_5582 thumbnail_IMG_5582
thumbnail_1d3146af-4432-445e-bcab-9ab83cc8ae17 thumbnail_1d3146af-4432-445e-bcab-9ab83cc8ae17