Wandelende kerstvertelling een groot succes!

De Regenboog vertelde dit op 15-12-2022

Wat was het gisteravond een prachtige avond met zelfs nog een laagje witte hagel op struiken en paden! Langs de route hadden veel bewoners gehoor gegeven aan de vraag lichtjes aan te steken, alle kinderen kregen een lichtje namens de scholen waardoor het een sfeervol geheel werd. 

Het kerstverhaal werd in zeven scènes uitgespeeld. De taferelen waren sfeervol ingericht door diverse vrijwilligers. Hoogtepunt voor de kinderen waren de ezel, schapen en natuurlijk de echte baby.

Koor Enjoy en muziekvereniging Onder ons verzorgden het muzikale gedeelte. 

De avond werd afgesloten op het dorpsplein met warme chocolademelk en glühwein. We waren op zoek naar een stukje verbinding en dat is zeker gelukt!

 

Namens De Regenboog en De Meerkoet willen wij iedereen bedanken die enthousiast gereageerd heeft op ons initiatief. In het bijzonder willen wij bedanken Protestantse gemeente Harenkarspel, Buurtvereniging Stroet is goed, Orkest Onder ons, Zangkoor Enjoy,

Stichting Dynamisch Dirkshorn, Activiteitenfonds Dynamisch Dirkshorn, Spar Dirkshorn, Vrienden van de Regenboog,SdH vormgeving, acteurs, ouderwerkgroepen/ teams van De Regenboog en Meerkoet.

Met elkaar hebben we er een geweldige avond van gemaakt, we zijn enorm trots op het resultaat! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar! 

 

Lonneke Balder ( De Regenboog)

Debby van Kampen ( De Meerkoet)

jen en bas jen en bas
herders herders
wijzen wijzen
j en m j en m
jozef en maria 2 jozef en maria 2
claire claire
jen en bas dik jen en bas dik